Inloggen
Winkelmandje
Gratis verzending vanaf €50
Verf tot wel 50% goedkoper
Voor 15:00 besteld = Vandaag verstuurd
Gratis advies? 085-773 10 47 

Kleur van het jaar 2025 True Joy

Kleur van het jaar 2025 True Joy
Geplaatst op 11-9-2024 door Carmen kleurspecialist

Snel naar:


True Joy kleur van het jaar 2025

De kleur van het jaar 2025 is bekendgemaakt: True Joy! Deze unieke geeltint vertelt een verhaal van ambacht, ontwikkeling en optimisme. Het is een warme en uitnodigende kleur die perfect de balans tussen energie en rust vangt, waardoor het een ideale keuze is voor zowel moderne als traditionele interieurs.



Wat voor kleur is True Joy Kleur van het jaar 2025?

True Joy is een levendige geeltint die doet denken aan de warmte van de zonnestralen en de frisheid van een lentedag. Het straalt positiviteit en creativiteit uit, wat zorgt voor een dynamische sfeer in elke ruimte. Of je nu een accentmuur wilt creëren of een subtiele hint van kleur aan je interieur wilt toevoegen, True Joy biedt veelzijdigheid en stijl. Het thema van de kleur True Joy is Just Leaap of te wel er voor gaan! Met deze kleur waag jij een sprong in het onbekende en kan jij zorgeloos jouw eigen unieke look creeren!


Hoe bedenkt Flexa elk jaar weer een nieuwe kleur?

Elk jaar selecteert Flexa een kleur van het jaar door een uitgebreid proces van trends en inzichten te analyseren. Het team van kleurdeskundigen bij Flexa laat zich inspireren door wereldwijde ontwikkelingen op het gebied van mode, design, cultuur en lifestyle. Het doel is om een kleur te kiezen die de tijdgeest vangt en nieuwe perspectieven biedt. Het creatieve proces omvat veel onderzoek en overleg, waarbij de gekozen kleur niet alleen esthetisch aantrekkelijk moet zijn, maar ook een verhaal moet vertellen.



Flexa True Joy Combineren

True Joy is een buitengewoon veelzijdige kleur die prachtig samengaat met zowel neutrale als gedurfde tinten. Combineer True Joy met zachte grijstinten of wit voor een serene en moderne uitstraling. Voor een gedurfder effect kun je het combineren met diepe blauwtinten of aardse groentinten, waardoor een rijke en uitnodigende ambiance ontstaat. Deze kleur is ideaal voor woonkamers, keukens en zelfs slaapkamers, waar het een gevoel van warmte en vreugde toevoegt.


Kleur van het jaar 2025 in jouw verf!

Bij de Verfmenger kunnen we de kleur True Joy mengen in elke mogelijke verfsoort! Of je nu op zoek bent naar muurverf, aflak of beits, wij bieden je de mogelijkheid om je ruimte met de kleur True Joy tot leven te brengen. Deze tint is niet alleen een trendsetter voor 2025, maar ook een tijdloze keuze die je interieur een blijvende charme zal geven. Laat je inspireren door de optimistische uitstraling van True Joy en geef je huis een frisse, nieuwe look.

  • True Joy is; Er voor gaan!
  • True Joy mengen in muurverf
  • True Joy mengen in aflak
  • True Joy mengen in beits


Flexa True Joy verf!

Bij de verfmenger kunnen wij de kleur True Joy van Flexa mengen in elke verf! bekijk hier onder populaire producten in True Joy!

Relius R1 pro
VP extra mat
Pastolex Super Mateffect

Andere kleuren van het jaar

Naast de kleur van het jaar, True Joy, heeft Flexa ook dit jaar weer een uitgebreid kleurenpalet uitgebracht dat perfect aansluit bij de tinten en nuances van True Joy. Dit palet is ontworpen om veelzijdige en harmonieuze combinaties mogelijk te maken, waardoor je gemakkelijk een samenhangende en stijlvolle sfeer in je interieur kunt creëren. De aanvullende kleuren variëren van zachte pasteltonen tot diepere, rijkere tinten, die samen een gebalanceerde en dynamische uitstraling bieden. Deze kleuren zijn zorgvuldig geselecteerd om de optimistische en ambachtelijke eigenschappen van True Joy te versterken, terwijl ze ook ruimte bieden voor persoonlijke expressie in je woonruimtes.


Kleur trends van het jaar 2025

De kleurtrends voor 2025 zijn een weerspiegeling van de veranderende aspecten van moderne design- en lifestylevoorkeuren. Dit jaar zien we een verschuiving naar kleuren die een gevoel van kalmte en welzijn bevorderen, met een sterke nadruk op natuurgeïnspireerde tinten en organische vormen. Populaire kleuren omvatten aardse neutrale kleuren, zoals terracotta en olijfgroen, die warmte en comfort brengen. Deze worden gecombineerd met levendige accenten, zoals frisse aqua's en levendige sinaasappels, die energie en vitaliteit aan ruimtes toevoegen. Het thema van 2025 draait om balans en verbinding, waarbij kleuren worden gebruikt om een gevoel van harmonie en welzijn te creëren in onze leefruimtes. Door het gebruik van deze trends kunnen mensen hun interieur zowel verfrissen als een persoonlijke, betekenisvolle stijl tot uitdrukking brengen.



De kleuren van voorgaande jaren

Flexa produceert elk jaar een aantal passende kleur trends zo ook in voorgaande jharen bekijk de kleuren van de afgelopen jaren hier onder!




True Joy muurverf laten mengen

Wil jij de kleur van 2025 in muurverf laten mengen? Geen probleem! Bij de Verfmenger maken we het eenvoudig om de Flexa kleur True Joy in muurverf, aflak of beits te laten mengen. Met onze gebruiksvriendelijke kleurenkiezer kun je eenvoudig je favoriete kleur selecteren en direct bestellen. Of je nu een lichte opfrisbeurt wilt of een opvallend accent in je interieur, wij zorgen ervoor dat je de perfecte verf krijgt voor jouw project.

Het proces is simpel en snel: kies je gewenste verfsoort, selecteer True Joy uit ons uitgebreide kleurenpalet, en plaats je bestelling met slechts een paar klikken. We bieden een breed scala aan afwerkingen, zodat je de juiste uitstraling kunt kiezen die past bij jouw stijl en ruimte. Van zijdeglans tot hoogglans, bij ons vind je altijd de juiste match voor jouw verfbehoefte.


True Joy in (extra) matte muurverf

True Joy in extra matte muurverf geeft een unieke en verfijnde uitstraling aan elke ruimte. De extra matte finish zorgt voor een zachte, fluweelachtige textuur die licht elegant absorbeert en een kalmerende sfeer creëert. Dit maakt het een ideale keuze voor woonkamers, slaapkamers en andere ruimtes waar een serene en stijlvolle ambiance gewenst is.

Het gebruik van True Joy in een extra matte afwerking benadrukt de warme, uitnodigende eigenschappen van de kleur, terwijl het subtiele elegantie toevoegt aan je muren. Deze afwerking is niet alleen esthetisch aantrekkelijk, maar helpt ook om oneffenheden op de muur minder zichtbaar te maken. Of je nu een minimalistische look nastreeft of een gezellige, uitnodigende ruimte wilt creëren, True Joy in extra matte muurverf biedt de perfecte balans tussen stijl en comfort.

  • Complementeerende kleur
  • Matte afwerking
  • In elke verf te mengen



Kleur van het Jaar 2025 Combineren

Het combineren van de kleur van het jaar 2025, True Joy, biedt een geweldige kans om je interieur tot leven te brengen met frisse en harmonieuze tinten. True Joy, met zijn warme gele ondertoon, kan prachtig gecombineerd worden met zowel neutrale als levendige kleuren voor een veelzijdige look. Voor een serene en uitgebalanceerde sfeer, kun je True Joy combineren met zachte grijstinten of romige wittinten. Deze combinatie zorgt voor een rustgevende achtergrond die de optimistische aard van True Joy benadrukt. Voor een gedurfde en dynamische uitstraling, overweeg dan om True Joy te combineren met levendige kleuren zoals diepblauw of smaragdgroen. Deze kleuren voegen een vleugje luxe en diepte toe aan je interieur, terwijl ze een spannend contrast bieden dat de energie van True Joy versterkt. Of je nu kiest voor subtiele accenten of gedurfde kleurvlakken, True Joy biedt eindeloze mogelijkheden om je persoonlijke stijl uit te drukken.

Flexa True Joy Combineren met RAL-kleuren

Het combineren van Flexa True Joy met RAL-kleuren kan een verfijnde en samenhangende esthetiek in je ruimte creëren. Hoewel True Joy geen RAL-kleur is, kan het perfect samengaan met de gestandaardiseerde RAL-kleurenwaaier om een uniek en professioneel ogend kleurenpalet te vormen. Overweeg het gebruik van RAL-kleuren zoals grijsgroen of duifblauw voor een subtiele aanvulling op de levendigheid van True Joy. Deze kleuren creëren een kalmerende balans en zorgen voor visuele interesse zonder overweldigend te zijn. Daarnaast kunnen meer neutrale RAL-tinten zoals staalblauw of steengrijs fungeren als een solide basis, waarop True Joy kan stralen. Deze combinatie biedt niet alleen esthetische aantrekkingskracht, maar ook flexibiliteit in het ontwerpen van ruimtes die zowel stijlvol als tijdloos zijn. Door Flexa True Joy met RAL-kleuren te combineren, kun je de perfecte mix van creativiteit en traditionele verfijning bereiken.

Flexa True Joy Combineren met RAL

Het combineren van Flexa True Joy met RAL-kleuren biedt een wereld van creatieve mogelijkheden, waardoor je elke ruimte met een verfijnde touch kunt transformeren. True Joy gaat prachtig samen met een scala aan RAL-kleuren, wat eindeloze kansen biedt om de sfeer aan je persoonlijke smaak aan te passen. Bijvoorbeeld, de subtiele elegantie van RAL 7044, een zachte grijstint, vult True Joy aan door een rustgevende, neutrale achtergrond toe te voegen die de levendigheid van de primaire kleur versterkt. Aan de andere kant creëert het combineren met RAL 9011, een diepe zwarte tint, een opvallend contrast dat een moderne en gedurfde esthetiek aan elke kamer toevoegt. Deze combinaties benadrukken niet alleen de veelzijdigheid van True Joy, maar tillen je interieurontwerp ook naar een nieuw niveau van eigentijdse chic, perfect voor degenen die een stijlvol statement willen maken.



Flexa True Joy Combineren met Sikkens kleuren

Flexa True Joy is ook uitstekend te combineren met Sikkens kleuren! Wij hebben al enkele mooie combinaties voor je uitgezocht die je hieronder kunt vinden. Deze combinaties bieden de perfecte balans tussen kleur en stijl, waardoor je interieur een unieke en persoonlijke uitstraling krijgt. Of je nu kiest voor subtiele tinten of juist voor gedurfde kleuren, met deze samengestelde opties kun je eenvoudig de gewenste sfeer creëren in elke ruimte.



Flexa True Joy Combineren met PPG kleuren

Flexa True Joy kan ook prachtig worden gecombineerd met PPG-kleuren. Door deze kleuren te combineren, creëer je unieke en harmonieuze interieurs die zowel stijlvol als persoonlijk zijn. Of je nu op zoek bent naar subtiele, verfijnde tinten of juist opvallende, levendige kleuren, de mogelijkheden zijn eindeloos. Met deze combinatie van Flexa en PPG kun je moeiteloos de gewenste sfeer in elke ruimte realiseren, waarbij je de esthetiek en het karakter van je interieur naar een hoger niveau tilt.


True Joy Sikkens of Flexa?

True Joy is geen Sikkens-kleur, maar een Flexa-kleur. Beide merken zijn echter onderdeel van hetzelfde moederbedrijf, AkzoNobel. Dit betekent dat hoewel de kleurenpaletten verschillen, de kwaliteit en innovatie van beide merken door dezelfde expertise worden ondersteund. Flexa staat bekend om zijn brede scala aan inspirerende kleuren, terwijl Sikkens vaak wordt gekozen voor zijn verfijnde en professionele afwerkingsopties.

Is True Joy ral een RAL-kleur?

Nee, True Joy is geen RAL-kleur. RAL-kleuren komen uit de gestandaardiseerde RAL-kleurenwaaier en worden vaak gebruikt voor industriële toepassingen en design. Flexa True Joy daarentegen is afkomstig uit de Flexa-kleurenwaaier, die is ontworpen om esthetische en creatieve toepassingen in huisdecoratie te bevorderen. Deze unieke tint biedt een exclusieve optie die niet in de RAL-reeks te vinden is, wat het een bijzondere keuze maakt voor 2025.

True Joy bestellen in buitenverf?

Wil je buiten schilderen met Flexa True Joy? Geen probleem! Bij de Verfmenger kun je ook de beste buitenverf in de kleur Flexa True Joy bestellen. Deze verf is speciaal ontwikkeld om bestand te zijn tegen diverse weersomstandigheden, zodat je gevels, schuttingen en andere buitenoppervlakken langdurig beschermd en stijlvol blijven. Met True Joy als buitenverf kun je de unieke uitstraling van deze kleur ook naar je buitenruimtes brengen, voor een harmonieuze overgang tussen binnen en buiten.

Wat is het thema van 2025 bij het kiezen van de kleur van het jaar?

Het thema van de kleur van het jaar 2025 is "Ga ervoor!" Dit thema weerspiegelt een houding van optimisme en vastberadenheid, waarmee de nadruk ligt op het grijpen van kansen en het omarmen van verandering. "Ga ervoor!" moedigt aan om nieuwe mogelijkheden te verkennen en creativiteit de vrije loop te laten in zowel persoonlijke als professionele sferen. Het inspireert ons om met vertrouwen en enthousiasme de toekomst tegemoet te treden, waarbij True Joy als kleur symbool staat voor deze positieve en dynamische energie.




RAL kleuren


RAL kleuren


Overige kleuren



Verfmenger.com

Koop jouw professionele verf via Verfmenger.com. We hebben een ruim assortiment en leveren snel, waardoor je direct kunt beginnen met klussen. Bel onze klantenservice op 058-2152530, chat met ons, mail naar info@verfmenger.com of bezoek onze klantenservice pagina. Van muurverf, buitenlak, afwasbare verf, buitenbeits en grondverf tot plafondverf, renovlies behang, betonverf en glasvezelbehang. Voor alle verf- en behang kunt u terecht bij De Verfmenger. Bekijk ook onze speciale verf aanbieding overzicht, korting tot wel 65%!



Over de auteur:



Carmen Postma kleurspecialist


Carmen

Carmen is een expert in interieurdesign en heeft een grondige kennis van de nieuwste kleurtrends en de optimale inrichting van woningen. Twijfel je tussen verschillende kleurencombinaties? Carmen beschrijft in onze blog alle populaire kleurencombinaties en trends, en geeft haar visie op de mooiste kleurenschema's. Ze weet precies welke kleuren het beste passen in welke kamer en hoe je jouw interieur met kleur kunt verrijken. Carmen houdt wekelijks alle nieuwe trends en kleuren bij en is altijd up-to-date. Hierdoor kan zij haar eigentijdse en unieke visie geven in onze kleurgerelateerde blogs.

linked in
youtube
facebook

Aanmelden nieuwsbrief

Gratis verzending vanaf €50
Verf tot wel 50% goedkoper
Grootste assortiment van Nederland
Gratis advies? 085-773 10 47 

Winkelmandje

Wis filters

Filter

Annuleren
Bevestigen